Thomas Rasmussen

• Jeg er født i Vejle i 1985.
  • Gift med Tabita, og sammen har vi tre drenge, Lukas (2014), Philip (2016) og Daniel (2020).
  • Jeg kan godt li’ at spille musik, skak, og badminton.
  • Jeg er vokset op på Vejlefjordskolen, tæt ved Daugård, hvor jeg blev også blev student i 2004. Efterfølgende arbejdede jeg på McDonald’s i Vejle (DTC), og senere i Adventistkirkens ungdomsafdeling.
  • Min uddannelse til præst blev fuldført på Newbold College, UK (2006-2009), og på Andrews University, Michigan, USA (2016-2019) med hhv. en BD (Hons) og en Master of Divinity (M.Div.) med hovedvægt i systematisk teologi.
  • Inden jeg blev præst i Aarhus har jeg været landsungdomsleder for Adventistkirken i en årrække, og præst i Odense.
  • Jeg brænder for at mennesker skal forstå, at de er elsket af Gud, og Han ønsker en relation til dem. Mit ønske er at kirken må være et sted, hvor folk oplever fællesskab og finder håb for deres fremtid.

Mail: thomas.rasmussen@adventist.dk