Thomas Rasmussen

• Jeg er født i Vejle i 1985.
  • Gift med Tabita, og sammen har vi tre drenge, Lukas (2014), Philip (2016) og Daniel (2020).
  • Jeg kan godt li’ at spille musik, skak, og badminton.
  • Jeg er vokset op på Vejlefjordskolen, tæt ved Daugård, hvor jeg også blev student i 2004. Efterfølgende arbejdede jeg på McDonald’s i Vejle (DTC), og senere i Adventistkirkens ungdomsafdeling.
  • Min uddannelse til præst blev fuldført på Newbold College, UK (2006-2009), og på Andrews University, Michigan, USA (2016-2019) med hhv. en BD (Hons) og en Master of Divinity (M.Div.) med hovedvægt i systematisk teologi.
  • Jeg har været præst i Aarhus siden 2019, og har tidligere været landsungdomsleder for Adventistkirken i en årrække, samt præst i Odense.
  • Siden efteråret 2020 har jeg også været tilkaldepræst for Ll. Nørlund menighed mellem Ikast og Brande.
  • Jeg brænder for at mennesker skal forstå, at de er elsket af Gud, og Han ønsker en relation til dem. Mit ønske er at kirken må være et sted, hvor folk oplever fællesskab og finder håb for deres fremtid.

Mail: thomas.rasmussen@adventist.dk